Finances

Avantatges financers

· Diferents avantatges del Banc de Santander  per al desenvolupament de l’activitat professional i per a necessitats de tipus particular.

  • Diferents avantatges del Banc Sabadell
    • Incentiu anual en forma d’un retorn del 10% de la quota col·legial (fins a un màxim de 100 euros), per a totes aquelles persones col·legiades que obrin un compte expansió PRO o un compte Expansió Negocis PRO i hi domicilïin la quota col·legial.
    • Pòlissa de crèdit professional per mantenir equilibrada la tresoreria personal i Préstec Inici, mitjançant el qual pots finançar fins a un 100% del teu projecte professional. (penjar PDF Expansión PRO)
    • Solució BS Negocis  i solució BS Nòmina (si es domicilia la nòmina).
    • Línies ICO  de finançament i Línia ICF per a Emprenedors, Autònoms i Comerços.

Per a més informació, podeu passar per qualsevol oficina de Sabadell Atlántico o concertar una entrevista trucant al 902 383 666 o bé a través del servei especial de dubtes i consultes per a col·legiats del banc. En un termini de 24 hores, el Banc de Sabadell es compromet a contactar amb la persona col·legiada mitjançant una trucada informativa sense compromís o a acordar una reunió amb el director de l’oficina més propera.

També podeu fer arribar les consultes directament al Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, enviant un correu a coamb@coamb.cat.

. Targeta DevoluIVA. Avantatges per a les persones col·legiades autònomes o amb empresa en les seves despeses professionals. Alguns dels avantatges són: recuperació de l’IVA deduïble dels tiquets de despeses; facilitat en la presentació de l’impost de societats/IRPF; promocions i descomptes en establiments de la xarxa DevoluIVA; i poder comptar amb totes les factures en un arxiu digital.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web de DevoluIVA, on s’esmenten les condicions especials per a col·legiats, o enviar un correu electrònic a coamb@coamb.cat.

Aplicació Contasimple

Contasimple és una aplicació de facturació, comptabilitat i impostos en el núvol especialment enfocat per a autònoms i Pimes. L’eina ha estat dissenyada emfatitzant a tot moment la facilitat d’ús, la qual cosa la fa especialment apta per a usuaris sense cap coneixement de comptabilitat. Prova el pla més complet gratis durant tres mesos i després podràs continuar amb el pla gratuït o contractar algun de pagament. Per a més informació, posa’t en contacte amb el COAMB.