La Fundació Mobilitat Sostenible i Segura presenta el curs online Gestió de la bicicleta a la ciutat amb criteris de mobilitat sostenible. El programa, que s’impartirà en format online (a més en finalitzar tindrà lloc una sessió pràctica, de caràcter voluntari, a Barcelona), s’impartirà del 16 de setembre al 5 de desembre de 2016. El curs contempla 75 hores lectives.

Els membres del COAMB i de la CECCAA interessats, podeu gaudir d’un 10% de descompte en la matrícula.

El curs es dirigeix a professionals de tots els sectors que vulguin conèixer els útils de gestió, beneficis, normativa i oportunitats que brinda el ciclisme urbà en un context de polítiques de mobilitat sostenible. Així com a regidors, alcaldes i tècnics de municipis desitjosos d’impulsar la bici a la seva ciutat.

La introducció de la bicicleta a la ciutat és una política pública que afavoreix ciutats més amables, més convivencials, amb persones més sanes, amb menor contaminació i menor despesa energètica. També ajuda a la creació d’espai públic de qualitat i a la racionalització de l’ús del vehicle a motor.

Per tenir èxit, la gestió de la mobilitat requereix d’un full de ruta clar que haurà d’incloure l’aprovació de mesures valentes i projectes que es desenvolupin a llarg termini.