29 gener, 2016

Des de l’Associació de Municipis Porta a Porta i l’Escola de Formació del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, us proposem una nova edició d’aquesta formació que pretén donar resposta a la creixent demanda de coneixements i informació sobre els beneficis, el disseny, la implantació, la gestió i els costos per introduir un model de recollida de residus porta a porta.

El curs tindrà lloc els dies 26 de febrer, 11 de març i 8, 15 i 22 d’abril en horari de 9.30 a 14.30 hores. Els membres del COAMB podeu cursar aquesta formació per 60€. Tindrà lloc al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona.

Com a complement al curs es proposen diferents visites tècniques opcionals (Argentona, Boadella, Celrà, Pallars Sobirà, Treviso). Durant les visites es podrà assistir a la recollida porta a porta, visitar la planta de tractament i debatre amb els responsables del sistema.

Si esteu interessats en el curs, ja podeu reservar la vostra plaça en aquest enllaç. Quant a les visites, consulteu tota la informació en aquest document.