4 març, 2016

El proper 17 de març a les 19 hores, el Cafè Orlandai acollirà el 4t Green Drinks del COAMB que portarà per títol ‘El canvi climàtic: què canviarà arran de la COP21?’

En aquest 4rt Green Drinks del COAMB analitzarem quins han estat els resultats de la 21a Conferència Anual de les Parts (COP21) celebrada el passat novembre, valorarem les variades reaccions que ha generat l’Acord entre els experts i els agents implicats i debatrem sobre les noves oportunitats i prioritats d’acció en l’escenari post-COP21. A més, comptarem amb la presència d’experts en canvi climàtic i persones que van assistir a la cimera.

Els Green Drinks són trobades informals per promoure sinergies entre interessats en la sensibilització per la sostenibilitat. Un espai on els participants parlen entre ells i intercanvien coneixements i inquietuds. Tot això, en un ambient lleuger, divertit i motivador.

El hashtag per seguir aquest esdeveniment a Twitter serà #GDCOAMB, però et convidem a assistir! Reserva la teva plaça en aquest enllaç.