28 març, 2018

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Associació La Sorellona per oferir un 5% de descompte als nostres membres en la inscripció a qualsevol dels campaments de natura que organitza l’entitat.

Aquests campaments de natura són propostes de lleure educatiu dirigides a infants i joves, basats en l’observació i el gaudi de la natura. Cada activitat es fa a l’estiu en un entorn privilegiat, situat al cor d’un dels parcs naturals de Catalunya. L’objectiu és aprendre a estimar la natura, a través del joc, la descoberta del medi, i la convivència amb altres nens o nois i noies d’edat semblant.

Els equips estan formats per joves educadors en el lleure, experimentats, i alhora bons naturalistes. A més, compten amb la col·laboració de tècnics experts dels parcs naturals i de grans projectes de conservació. A banda de passar-s’ho bé, durant els campaments els assistents podran participar en activitats concretes d’estudi de la natura, adaptades a cada edat.

Consulta en aquest enllaç totes les propostes per a l’estiu.