17 setembre, 2019

En el marc del procés participatiu del Pla Director Urbanístic (PDU) de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el COAMB va acollir ahir, 16 de setembre, el primer d’un seguit de debats amb col·legis professionals i centres de recerca. En aquest cas, la temàtica tractada va ser la infraestructura verda.

L’acte va començar amb la presentació de l’Avanç del PDU i del procés participatiu per part de Josep Maria Carreras, Director dels Serveis d’Urbanisme de l’AMB. A continuació, Jacob Cirera i Annalisa Giocoli, de l’equip de redacció del Pla director van exposar el paper de l’infrastructura verda al PDU. Després, es va obrir el debat amb la participació del públic i de diversos experts convidats a la fila zero, entre ells alguns membres del COAMB. El debat va ser moderat pel president del Col·legi, Ricard Vizcarra. Per últim, el gerent de l’AMB, Ramon Torra, va fer la cloenda.

A l’acte van assistir una vuitantena de persones, que van omplir la sala. Entre els assistents, vam comptar amb experts de diferents disciplines com la biodiversitat, l’arquitectura, el planejament o el medi ambient.