4 maig, 2015

El COAMB té en marxa tot un seguit d’activitats que se celebraran entre maig i juny: des d’esdeveniments exclusius per a col·legiats, cicles gratuïts oberts a tothom i cursos de l’Escola de Formació del Col·legi.

La primera de les activitats és un taller sobre marca personal i identitat digital gratuït i exclusiu per a membres del COAMB que se celebrarà el 14 de maig d’11 a 13 hores. La següent setmana, el 22 de maig, tindrà lloc l’Assemblea Anual del Col·legi. Tots els membres esteu convidats a participar-hi en aquest acte que es durà a terme al Convent de Sant Agustí de Barcelona.

Al mes de maig també començaran dos cursos de l’Escola de Formació: la 6a edició del programa ‘Sistemes integrats de gestió’ que enguany presenta un format intensiu en tres dies; i el curs ‘Càlcul de petjada de carboni de productes i serveis i software GaBi‘, també en format concentrat, en aquest cas en dos dies.

Ja al juny, i en el marc del Dia Internacional del Medi Ambient, celebrarem un nou cicle de Diàlegs Ambientals sobre economia circular. Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom, però requereix confirmació d’assistència. Per últim, el 8 de juny s’iniciarà el curs ‘Turisme sostenible: entendre’l, aplicar-lo i comunicar-lo’.