30 març, 2015

Per causes alienes al COAMB, ens hem vist amb l’obligació de fer un canvi en el proveïdor del servei de correu i per aquest motiu, a partir d’avui haureu d’accedir al vostre correu amb l’extensió coamb.cat a través de http://mail.coamb.cat. Trobareu les instruccions per configurar el correu en aquest enllaç.

Des d’avui el webmail per accedir al correu és http://mail.coamb.cat que, com veureu, és molt més intuïtiu i fàcil de fer servir. A més, permet moltes més opcions d’edició de text per poder elaborar els missatges de forma més atractiva.

Si teníeu el correu redirigit a algun altre servei, com per exemple al gmail, ho podreu mantenir. Només caldrà que actualitzeu les dades del nou correu. Per últim, si normalment utilitzàveu el webmail, en actualitzar el compte podeu perdre els correus antics si abans no us els descarregueu o si no us instal·leu algun programa tipus Outlook. Per tant, us recomanem instal·lar-vos algun sistema abans d’actualitzar les dades.

Per últim, recordem que tots els col·legiats podeu disposar d’una adreça amb el domini coamb.cat. Si esteu interessats en gaudir d’aquest servei gratuït, podeu sol·licitar-ho a coamb@coamb.cat.