18 juny, 2015

Joan Antoni Salvadó és un ambientòleg especialitzat en química analítica que actualment fa recerca des de la Universitat d’Estocolm. Hem parlat amb ell perquè ens expliqui en què consisteix el projecte Swerus-C3, en el que treballa, i gràcies al qual l’estiu passat va travessar l’Àrtic en un trencaglaç.

Podeu llegir l’entrevista sencera que li hem fet al blog del COAMB, on a més de conéixer el projecte Swerus-C3, descobrireu com ha arribat fins a la Universitat d’Estocolm, què opina sobre les dificultats de fer recerca per als ambientòlegs i què aconsella als titulats en Ciències Ambientals que es vulguin dedicar a aquest àmbit.

Amb aquesta entrevista, iniciem un nou tipus de continguts al blog des del qual volem difondre la tasca dels ambientòlegs tant en l’àmbit de la recerca, com d’aquells que treballen en d’altres països. Per començar, però, hem parlat amb Joan Antoni Salvadó, que personifica els dos components.

Si us dediqueu a la recerca o treballeu a l’estranger i us agradaria que difonguéssim els vostres projectes des del blog del COAMB, envieu-nos un correu a comunicacio@coamb.cat.