24 juliol, 2023

Quan vam començar aquesta junta, a la primavera de 2022, comptàvem amb un programa clar, però tan aviat com vam començar a aterrar-lo vam veure que l’element central pràcticament de la totalitat de les iniciatives i projectes implicava estretament avançar amb una comunicació potent de la mà.

És per això que, gràcies al lideratge de la vocalia de comunicació, i amb la implicació de tota la Junta, hem estat fent un seguit de reunions i fins i tot un cap de setmana de feina intensiu per tal d’elaborar un nou Pla de Comunicació que ens guiï i ens obri nous horitzons.

Un dels punts àlgids per fer-lo possible va ser una trobada de cap de setmana a l’abril d’aquest any. Guiats per la secretària Anna Martínez i la vocal de comunicació Judit Casas, que compten amb un Màster de comunicació científica, vam participar de diversos exercicis que ens permetrien definir el pla de comunicació.

Què fem i oferim com a col·legi? A quins públics ens dirigim i amb quin tipus de missatges? Aquestes preguntes van ser algunes de les que ens vam fer al llarg de les jornades de treball.

Des de fe benchmarking de les xarxes socials d’altres entitats en què emmirallar-nos fins a definir el tipus de missatge que el col·legi hauria de poder oferir a cada públic interessat, els exercicis que vam treballar ens van portar a poder definir els objectius estratègics i transversals en l’àmbit comunicatiu del COAMB, alhora que establir el Pla d’acció que començarem a implementar aquest setembre.

Posteriorment, ja vam centrar-nos en objectius i accions d’aquest Pla i passades unes quantes reunions, esmenar a poc a poc perquè totes les persones implicades en el COAMB hi hagin pogut afegir els matisos necessaris.

El Pla quedarà totalment acabat els pròxims dies i la Junta de Govern del mes de juliol n’aprovarà la versió definitiva.

Estigueu atentes que venen moltes novetats!!