Davant la declaració de l’estat d’alarma per la crisi sanitària el passat mes de març, els serveis tècnics del COAMB es van adaptar per seguir treballant des de casa. Ara, mantenim el teletreball amb excepcions puntuals per tal de garantir la màxima seguretat per a les treballadores, així com per facilitar la conciliació. De moment, durant tot l’estiu el personal tècnic es mantindrà en actiu a distància, però et volem recordar que estem a la teva disposició tots els dies al correu coamb@coamb.cat. Podeu escriure’ns a aquesta adreça per a qualsevol dubte, servei o gestió que necessiteu. Si ho preferiu, també ens trobareu en horari laboral en el 93 304 21 09.

En el cas de l’Escola de Formació, que com sabeu està oferint tot un seguit de cursos i píndoles en format online, si teniu qualsevol dubte podeu contactar-nos a escola.formacio@coamb.cat.

Per últim, recordar-vos també que la Junta del Col·legi també està mantenint les seves reunions periòdiques per videoconferència per tal de minimitzar els contactes personals.