L’Escola de Formació del COAMB proposa un curs complet que capacitarà els assistents per a la comprensió de conceptes pedagògics i didàctics dirigits a l’Educació Ambiental, i els dotarà d’eines per la seva aplicació pràctica. El curs consta de 30 hores lectives (10 sessions de 3 hores, a la tarda) i farà un recorregut per les diferents corrents de l’Educació Ambiental, exposant de manera detallada els diversos programes catalans i els recursos didàctics d’Educació Ambiental existents.

Objectius del curs:

  • Introduir els plantejaments pedagògics i la didàctica de l’Educació Ambiental.
  • Presentar casos pràctics de programes d’Educació Ambiental catalans i recursos didàctics d’Educació per a la Sostenibilitat.
  • Facilitar la capacitació dels alumnes per participar en l’elaboració de programes, activitats i recursos educatius, i conèixer els criteris d’avaluació en educació ambiental.
  • Valorar les possibilitats d’ocupació en el sector de l’educació ambiental.

El programa tindrà lloc els dies 19, 20, 26, 28 de setembre i 5, 10, 17, 19, 24 i 26 d’octubre de 2017 en horari de 17 a 20 hores entre la seu del COAMB i l’Aula Ambiental Bosc de Turull. Les inscripcions ja estan obertes, apunta’t!