17 març, 2015

En el marc de la celebració a Barcelona de l’Assemblea General de l’European Network of Environmental Professionals (ENEP), tindrà lloc la jornada ‘Growth, Skills and Green Employment for a Low Carbon Energy and Resource Efficient Economy’. Aquesta jornada gratuïta sobre ocupació en el sector es durà a terme a Barcelona, el 17 d’abril de 9 a 13 hores, apunta’t ja!

L’esdeveniment té com a principals objectius promoure el networking entre diferents sectors i països, impulsar els assistents a aportar idees col·laboratives entorn de l’ocupació al sector ambiental i promoure la col·laboració entre regions. A més, amb les conclusions que s’extreguin, es redactarà una carta a la Unió Europea.

L’acte comptarà amb la presència de representants de les administracions, de la indústria i de diferents entitats del sector. Al procés participatiu es tractaran temàtiques com les smart cities, el canvi climàtic, l’eficiència energètica, el transport, la gestió de l’aigua o la prevenció de residus.

Consulta tota la informació de la jornada en aquest enllaç i reserva la teva plaça aquí. Tot i que serà a Barcelona, resta per confirmar el lloc concret on se celebrarà, del qual us informarem tan aviat sigui possible.