19 juliol, 2019

Us proposem una formació ONLINE, equivalent a una formació de 24 hores presencials, adreçada a tots aquells professionals interessats a conèixer els requisits legals i les eines de millora ambiental a les empreses. Els assistents adquiriran coneixement actualitzat en tots els aspectes ambientals amb incidència a les empreses i les eines i instruments per gestionar-los.

El curs ofereix una mirada completa i global, des de l’atenció al compliment dels requisits legals aplicables, a la incorporació voluntària d’altres mecanismes de millora ambiental, i inclou continguts com la Relació entre l’Empresa i el Medi Ambient; els Principals impactes i requisits legals; Instruments de gestió i millora ambiental a l’empresa i del medi ambient a la sostenibilitat global.

El curs s’iniciarà el proper dilluns 30 de setembre i romandrà actiu a la plataforma de formació online fins al divendres 13 de desembre. Es recomana una dedicació setmanal d’entre 5 i 6 hores. Pots consultar tota la informació al programa complet i, si t’interessa, ja pots reservar la teva plaça!