El coneixement, aplicació i control dels sistemes de gestió permeten a les empreses complir la
normativa vigent, prevenir els riscos laborals, desenvolupar la seva activitat amb un enfocament més sostenible i donar un servei de qualitat. A més, aquests sistemes permeten anar més enllà de la reglamentació establerta, per a així guanyar en competitivitat i donar resposta a les demandes del mercat.

Amb aquest curs pots formar-te al teu ritme, a través de la plataforma online del COAMB, en un dels camps clau de dedicació dels professionals del medi ambient. Forma’t per implementar i auditar les normes de qualitat, medi ambient, seguretat i salut i gestió ètica.

Cada alumne realitzarà, a més, un petit projecte de sistemes integrats per a una empresa imaginària, amb l’objectiu de poder consolidar els coneixements adquirits. Els materials d’estudi estaran disponibles en castellà, però els alumnes es poden comunicar amb la docent en català o castellà.

El curs estarà actiu a la plataforma online del 3 de juny al 31 de juliol, i es recomana una dedicació d’entre 5 i 6 hores setmanals. Consulta el programa complet!

Ja pots reservar la teva plaça aquí.