28 setembre, 2018

El COAMB ha renovat l’acord de col·laboració amb WeSmartPark. És una aplicació que posa a disposició dels usuaris pàrquings a meitat de preu amb presència a Barcelona, Madrid, Santiago de Chile i Nova York. Com a membres del COAMB, els nous registres rebran 5 hores gratuïtes de servei.

En el cas de Barcelona, trobareu més de 100 pàrquings disponibles a un preu un 50% inferior respecte de les tarifes convencionals. Per fer-ho servir només t’has de baixar l’aplicació i introduir el codi promocional del COAMB (sol·licita el teu codi per telèfon al 93 304 21 09 o per e-mail a coamb@coamb.cat). Rebràs un adhesiu a casa que hauràs d’activar i ja podràs començar a gaudir del servei!

Quins beneficis ofereix WesmartPark?

  • Podeu trobar i reservar una plaça amb antelació o en temps real.
  • Per accedir no haureu d’agafar tiquets: us enviaran per carta un adhesiu que funciona com un teletac i us obrirà les portes en entrar i sortir.
  • Cobrament online: tindreu un saldo virtual a la vostra app (5 hores inicials per ser membres del COAMB), i en entrar i sortir del pàrquing l’adhesiu calcula el temps i ho resta. Quan s’acabi es pot recarregar des de la app.
  • Tiquets i factures online: disposeu del servei gratuït de factures.