El dissabte 10 de novembre, des del COAMB us proposem un itinerari pel districte de Sant Martí que té com a eix el Canvi climàtic.

L’itinerari, coordinat pel COAMB, forma part del Mapa de Barcelona+Sostenible, que recull iniciatives socials i ambientals per tota la ciutat, i pretén mostrar la influència del fenomen del canvi climàtic a la ciutat i les accions que s’estan duent a terme per mitigar-ne els efectes.

Durant el mapatge, recorrerem l’itinerari tot descobrint diferents iniciatives i projectes, exemples d’energies renovables (pèrgola solar), arquitectura bioclimàtica (habitatges eficients i Edifici Media-Tic), urbanisme sostenible (Superilla del Poblenou), mobilitat no contaminant (Biciclot-BiciHub); i agroecologia i projectes comunitaris (ConnectHort).

Us recomanem portar descarregada al vostre mòbil l’App del Mapa Barcelona + Sostenible. Ho podeu fer de la següent manera:

  • si sou usuaris Android haureu d’anar a la Play Store i baixar-la amb el nom Mapa B+S.
  • si sou usuaris IOS haureu d’anar a l’App Store i baixar-la amb el nom Mapa B.

Una vegada instal·lada, podreu consultar punts i itineraris. En finalitzar la visita, tots els assistents esteu convidats a seguir actuant per la sensibilització envers la problemàtica del canvi climàtic, participant a la Marxa pel Clima.

Apunta’t al mapatge!

Dossier complet de l’itinerari.