14 juliol, 2015

La Generalitat de Catalunya proposa un pla d’ajuts a la R+D+I, el “Pla de Doctorats Industrials”, adreçat a empreses interessades a impulsar projectes de recerca, desenvolupament i innovació. Us convidem a una sessió informativa sobre aquest Pla a la seu del COAMB el proper 28 de juliol de 10 a 11 hores. 

Aquests ajuts són un bon complement per aquells emprenedors o empreses que estan desplegant la seva innovació en base a la recerca, ja que:

  • Connecten les empreses amb els grups de recerca i les universitats líders en les àrees d’expertesa en què estan interessats.
  • Constitueixen una via de captació de talent de primer ordre.
  • Permeten obtenir un finançament compatible amb altres fonts i gaudir dels incentius fiscals i les bonificacions per R+D+I subvencionant:
    • 21.600€ en tres anys justificables en qualsevol despesa relacionada amb aquest projecte.
    • 6.600€ en tres anys justificables com borsa de mobilitat internacional.

Les properes convocatòries són a l’octubre i el novembre. Si voleu conèixer millor el Pla de Doctorats Industrials, i preparar-vos per presentar-vos-hi, us convidem a una sessió informativa el dia 28 de juliol, de 10 a 11 hores, a la seu del COAMB (C/ Muntaner, 81, 6è 1a, Barcelona).

Conduirà la sessió la Susaina Figuera, directora de projectes a l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i responsable a l’agència del Pla de Doctorats Industrials.

T’interessa? Reserva la teva plaça aquí.