Objectiu Tren 2024
27 octubre, 2020

El COAMB i la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya acullen el proper 10 de Novembre la presentació de l’Objectiu Tren 2024 de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP). Aquest document proposa criteris i actuacions a curt i a mitjà termini per a millorar els serveis ferroviaris i aconseguir doblar la demanda d’aquest servei a Catalunya. La presentació i la taula de debat, sota el títol “El ferrocarril com a estratègia per una mobilitat sostenible i inclusiva a Catalunya“, serà en format online i començarà a les 17:30.

Les solucions que proposa l’Objectiu Tren 2024 es fan des de l’òptica de la gestió de les infraestructures i sota els principis de cadència, correspondència i en la integració de xarxes. Les actuacions de l’Objectiu Tren 2024 es plantegen integrades en el marc de les polítiques de gestió de la demanda en vehicle privat i, per tant, integrades en l’estratègia global sobre transició energètica, sostenibilitat, salut, inclusió social i equilibri territorial.

Es preveu una hora i mitja de durada de l’acte amb una presentació inicial a càrrec de Daniel Pi, Portaveu de la PTP i col·laborador de l’equip redactor del document; seguida del debat entre Màrius Navazo (Gea21), Mercedes Vidal (PTP) i Víctor Luna (COAMB). Per acabar hi haurà un torn obert de preguntes moderat per Núria Pérez Sans (PTP i Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya).

Ja pots consultar el programa complet de la sessió. Per assistir cal inscriure’s prèviament al següent enllaç.