El passat 5 d’abril va començar la campanya de la Renda 2016 en la que tots els contribuents hem de regularitzar la nostra situació fiscal, informant a Hisenda de tots els rendiments, guanys i pèrdues obtinguts durant el darrer any. La presentació d’aquesta declaració,  es pot fer telemàticament, des del dia 5 d’abril fins el dia 30 de juny de 2017, o bé, presencialment, a partir del dia 11 de maig. En el cas que vulgueu optar a la domiciliació del pagament d’aquest impost, el termini serà fins el 26 de juny de 2017.

Us recordem que, com la col·legiació al COAMB és obligatòria per exercir les atribucions de l’ambientòleg, et pots deduir la quota col·legial a la teva declaració de la renda.

En el marc del servei d’assessorament fiscal que oferim als membres del Col·legi, us recordem també que podeu sol·licitar també assessorament per a l’elaboració i presentació de la vostra declaració. No obstant, que tot i que el servei d’assessorament fiscal és gratuït per als membres, l’assessorament per a la renda té un cost afegit. Si voleu més informació, contacteu-nos a través de l’adreça coamb@coamb.cat