Junta de Govern COAMB 15/10/20
16 octubre, 2020

El dijous 15 d’octubre, es va celebrar la vuitena reunió de Junta de Govern del COAMB de la legislatura 2020-2022.
Es van aprobar les següents actuacions:
  • En breu es publicarà la nota de premsa en la qual s’explicarà l’acció duta a terme en relació a la convocatòria d’oposicions al cos superior d’administració general de la Generalitat amb una opció específica de medi ambient.
  • En relació a les possibles futures eleccions al Parlament de Catalunya, també hem aprovat dues accions a dur a terme, les quals s’aniran preparant a l’espera de la convocatòria oficial d’eleccions per al proper 14 de febrer de 2021.
Per altra banda, es va fer dació de comptes dels següents temes:
  • Es van exposar els aspectes més rellevants tractats a la reunió del Consell Assessor; dels quals podem extreure idees per a estratègies de comunicació, per a cursos de formació, i jornades, etc… a més de destacar que el Consell Assessor va insistir en que “aquest és el nostre moment, i l’hem d’aprofitar per aportar tot el nostre coneixement”.
  • Es va explicar que el passat 9 d’octubre ens vam reunir amb Ecoembes per reprendre les relacions entre ambdues entitats. Fa mesos que no fem cap acte conjunt, i cal que valorem què volem fer amb el conveni establert. La Junta es tornarà a reunir per valorar quines relacions cal establir amb les grans empreses, tenint en compte què es vol aconseguir, com per exemple: ser referents per a aquestes empreses i facilitar el nostre coneixement, així com vetllar per la plena ocupació dels membres del COAMB.
Per últim, les coordinadores de l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) van explicar les accions de futur en les que estan treballant, i també aquelles que han quedat aturades degut als mesos de confinament. Tot i així, continuen treballant amb molta il·lusió.