1 febrer, 2021

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la convocatòria de subvencions Impulsem el que fasvam posar en marxa el portal https://turismesostenible.coamb.cat/.

L’espai web pretén difondre aquelles iniciatives que afavoreixin el desenvolupament d’un turisme més sostenible amb el medi ambient i amb el nostre territori i inclou un cercador en el que podeu trobar establiments o experiències turístiques de proximitat i sostenibles.  També podeu trobar informació, opcions i recursos d’utilitat sobre turisme sostenible.

La situació actual ha limitat com gaudim del nostre oci i del turisme, i ha estat un cop dur pel sector. Esperem que el turisme ambiental responsable i de proximitat tingui un paper rellevant ara i en el futur.

T’animem a visitar el portal, informar-te, planificar i somiar amb futures escapades amb criteris de sostenibilitat.

Si coneixes alguna iniciativa o establiment que creus que hauríem d’incloure, pots omplir la fitxa (https://turismesostenible.coamb.cat/enviar-proposta-sostenible/) o fer-nos arribar la proposta per correu electrònic a coamb@coamb.cat.