El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la convocatòria de subvencions Impulsem el que fasvam posar en marxa el portal https://turismesostenible.coamb.cat/.

L’espai web pretén difondre aquelles iniciatives que afavoreixin el desenvolupament d’un turisme més sostenible amb el medi ambient i amb el nostre territori i inclou un cercador en el que podeu trobar establiments o experiències turístiques de proximitat i sostenibles.  També podeu trobar informació, opcions i recursos d’utilitat sobre turisme sostenible.

La situació actual ha limitat com gaudim del nostre oci i del turisme, i ha estat un cop dur pel sector. Esperem que el turisme ambiental responsable i de proximitat tingui un paper rellevant ara i en el futur.

T’animem a visitar el portal, informar-te, planificar i somiar amb futures escapades amb criteris de sostenibilitat.

Si coneixes alguna iniciativa o establiment que creus que hauríem d’incloure, pots omplir la fitxa (https://turismesostenible.coamb.cat/enviar-proposta-sostenible/) o fer-nos arribar la proposta per correu electrònic a coamb@coamb.cat.