14 novembre, 2016

El Col·legi d’Ambientòlegs disposa de tres borses de professionals de les que us pot interessar formar part en funció del vostre àmbit de coneixement i dels vostres interessos a nivell laboral. Són la borsa de pèrits (es renova puntualment cada any i és coordinada pel Departament de Justícia), la d’experts i la de docents, a les quals us podeu inscriure sempre que estigueu interessats.

Les borses gestionades directament pel COAMB són:

La borsa d’experts té per objectiu permetre resoldre consultes tècniques sobre medi ambient i col·laboracions amb mitjans de comunicació, entre d’altres, mitjançant ambientòlegs amb experiència en camps concrets. La finalitat de la Borsa és afavorir l’intercanvi de coneixements professionals entre els ambientòlegs. Si vols participar-hi, omple aquest full de sol·licitud.

D’altra banda, la de docents té com a principal finalitat poder comptar amb tècnics col·legiats experts per impartir classes i/o ponències en cursos o jornades organitzats pel COAMB o per altres organismes o institucions amb qui col·labora. Per formar part, omple aquest full de sol·licitud.

Si vols més informació, ens pots escriure a coamb@coamb.cat.