2 gener, 2015

El Col·legi d’Ambientòlegs posa a la vostra disposició diferents serveis orientats a la recerca de feina: la Borsa de Treball i les eines d’Orientació professional. Recordeu que aquests serveis són exclusius, i gratuïts, per a membres del COAMB.

A la Borsa de Treball trobareu les darreres ofertes de feina, pràctiques, beques d’investigació, etc. en els múltiples àmbits del Medi Ambient. A més, podreu trobar ofertes ubicades no només a Catalunya, sinó també a la resta de l’estat i a l’estranger.

D’altra banda, per ajudar-te a afinar la teva estratègia de recerca de feina o de reorientació laboral, el COAMB va crear el servei d’Orientació professional. Amb aquest servei, us ajudarem a actualitzar el vostre currículum, a definir la vostra estratègia professional i a identificar els vostres objectius i habilitats. A més, us facilitarem eines per trobar feina o emprendre. Si esteu interessats en utilitzar aquest servei podeu concertar cita per a una primera visita presencial escrivint a orientacio@coamb.cat.