26 juliol, 2022

Formar part del Col·legi et dona dret a una sèrie de serveis i descomptes dels que et pots beneficiar a títol individual. A nivell col·lectiu, com bé saps, disposar d’un Col·legi fort i amb suficient massa crítica també beneficia el conjunt de la professió, que podem defensar i atorgar-li el prestigi que li correspon. Però tornant als serveis i descomptes, volem ajudar-te a conèixer tota l’oferta que tens disponible com a membre i a trobar la informació que més necessites en cada moment.

Serveis per a membres

A la pàgina web del COAMB tens explicats tots els serveis que oferim així la forma en què pots utilitzar-los. Entre aquests serveis destaca la Borsa de Treball o l’Escola de Formació (preus avantatjosos per a membres). Però et recordem que també disposes d’orientació laboral o assessorament legal en cas de necessitar-los. A més, també pots sol·licitar una adreça de correu amb el domini @coamb.cat. Així mateix, des del COAMB fem la tasca de defensa de la professió que es materialitza en aspectes com aconseguir que s’acceptin ambientòlegs i ambientòlogues en convocatòries públiques de feina. En aquest sentit, recentment vam aconseguir la creació del Cos d’Ambientòlegs i Ambientòlogues de la Generalitat, el que suposa que els titulats en Ciències Ambientals puguin opositar en aquesta administració.

Descomptes per a membres

D’altra banda, des del COAMB establim acords amb diferents empreses o institucions per tal que els nostres membres puguin gaudir dels serveis de tercers amb condicions d’avantatge. En aquest cas, disposem de quatre categories de descomptes: Moure’s, Formar-se, Cuidar-se i Treballar. En cadascun d’aquests enllaços pots consultar les opcions disponibles. Si tens algun dubte, sempre ens pots escriure a coamb@coamb.cat.