25 juliol, 2023

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) convoca els 8ns Premis Ciències Ambientals, amb l’objecte de guardonar projectes relacionats amb l’àmbit de les Ciències Ambientals i que fomentin i incorporin la visió pluridisciplinar característica del nostre àmbit d’expertesa, així com de reconèixer la tasca dels i les professionals de les ciències ambientals.

Els premis estan adreçats a estudiants, investigadors, professionals, empreses i entitats que desenvolupin la seva activitat a Catalunya. Les categories per les quals podran optar als Premis són:

  • Projecte o Treball de Fi de Grau;

  • Activitat d’investigació;

  • Iniciativa empresarial;

  • Comunicació ambiental;

  • Treball de Recerca de Batxillerat;

  • Ambientòleg/Ambientòloga de l’any.

A partir d’avui, 25 de juliol de 2023, s’obre el període de presentació de candidatures fins al 18 de desembre de 2023. Així doncs, el calendari dels 8ns Premis de Ciències Ambientals, serà el següent:

1. Presentació candidatures: Del 25 de juliol 2023 al 18 de desembre de 2023.

2. Valoració de candidatures i resolució: del 8 de gener al 7 de març de 2024.

3. Anunci finalistes: 11 de març de 2024.

4. Lliurament de premis: 27 d’abril de 2024. Durant l’acte de celebració del 20è aniversari del COAMB.

Per a cada categoria de participació s’escolliran tres finalistes. A petició del jurat, alguna categoria podria quedar deserta o tenir un accèssit.

  • Les candidatures guanyadores del premi seran guardonades amb un trofeu dissenyat sota criteris d’ecodisseny i una dotació econòmica de 250 euros.

Complementàriament, totes les candidatures guardonades rebran:

  • Difusió del projecte, o la persona, a la pàgina web i les xarxes socials del COAMB.

  • La gratuïtat de la quota de col·legiació o adhesió al COAMB per al candidat/da durant el període d’un any, segons el seu interès i idoneïtat. Aquest termini serà d’aplicació a partir de la data de lliurament dels premis.

Per a més informació i abans de presentar la candidatura, us recomanem llegir les Bases dels 8ns Premis de Ciències Ambientals (2024).

Per a la presentació de la candidatura a les cinc primeres categories dels Premis els participants hauran d’omplir el formulari corresponent a la categoria on vulguin presentar candidatura. Per qualsevol dubte o aclariment relacionat amb els premis, contacteu-nos a través del e-mail: coamb@coamb.cat.