La transició cap a una mobilitat sostenible és un repte ineludible per fer front a les problemàtiques locals (contaminació atmosfèrica i problemes de salut de la població) i globals (canvi climàtic) provocades per l’ús dels combustibles fòssils. Per aquest motiu, l’aposta de les ciutats per modes i sistemes més sostenibles de transport cada cop és més forta. Però, entenem com a ciutadans el perquè de les accions que es prenen i de les noves normatives que es desenvolupen? Som realment conscients dels impactes dels diferents modes de transport? Què podem fer com a particulars, o com a empresaris o com a responsables a les nostres organitzacions, per afavorir una mobilitat menys contaminant?

Amb aquest curs gratuït, de 40 hores lectives, us facilitarem una visió general dels reptes de la mobilitat, la relació amb la qualitat de l’aire i de vida a les ciutats, aclarirem conceptes i coneixerem les característiques dels diferents modes de transport. També entendrem millor les estratègies per avançar cap a una mobilitat més sostenible. Al llarg de la sessió, complementant els aspectes teòrics, s’explicaran experiències i exemples reals.

El curs tindrà lloc del 9 de novembre al 14 de desembre de 9.30 a 13.30 online i en diferit. Pots consultar tot el programa, ponents i cursar la inscripció en aquest enllaç.