14 octubre, 2020

Des de l’Escola de Formació del COAMB, us proposem la formació online gratuïta ‘Introducció a l’Economia Circular‘. L’Economia Circular (en endavant EC) ja és una realitat i es fa necessari disposar de professionals que donin resposta a la creixent necessitat per part de les empreses i les administracions d’implementar estratègies d’EC a la pràctica del dia a dia.

La formació, d’accés gratuït gràcies a Barcelona Activa, mostra diferents eines o estratègies que permeten avançar cap a l’EC, aplicades a diferents sectors i mitjançant experiències reals. El curs, de places limitades, consta de 5 sessions de 10 hores lectives repartides entre el 9 i el 23 de novembre amb fins a 7 ponents especialitzats diferents.

Les classes s’impartiran com a Aula Virtual. Amb aquest format es podrà assistir en directe a les sessions per videoconferència. També podràs visualitzar els vídeos de cada sessió posteriorment. El curs estarà disponible a la plataforma online del COAMB fins el 28 de desembre per visualitzar els continguts i descarregar el material complementari de la sessió. Per a més informació consulta el següent enllaç.

Les places son limitades per ordre d’inscripció. Per poder accedir al Curs Online Gratuït cal omplir el formulari d’inscripció.