SimaPro és una eina professional per al càlcul dels impactes ambientals, socials i econòmics associats a un producte o servei al llarg de tot el seu cicle de vida. És d’utilitat per a l’ecodisseny, el desenvolupament d’ecoetiquetes o el càlcul de petjades de carboni o hídriques, entre d’altres aplicacions.

Amb aquest curs, repassareu els conceptes clau, la normativa existent i les possibles aplicacions del càlcul de l’anàlisi de cicle de vida (ACV). A més, fareu un ús guiat i amb exercicis pràctics de SIMAPRO 8. Cada participant haurà d’assistir al curs amb el seu ordinador portàtil, al qual s’instal·larà el software. La llicència temporal del programa estarà activa durant dos mesos, amb la qual cosa els alumnes podran continuar practicant amb el programa fins a un mes després d’haver finalitzat el curs.

El curs tindrà lloc els dies 25 de maig i 1, 8 i 15 de juny en horari de 15 a 19 hores. Pots consultar el programa de les quatre sessions en aquest enllaç. I, si estàs interessat ja et pots inscriure a través de la nova plataforma de pagament online de l’Escola de Formació.