4 juny, 2015

Ahir va tenir lloc, a l’Institut d’Estudis Catalans, la primera sessió del cicle de Diàlegs Ambientals 2015sobre Economia Circular. El debat va tenir dos eixos ‘Economia circular: hem començat la transició?’ i ‘Producció de béns i creació de serveis en un context d’economia circular’.

En aquesta primera sessió vam comptar amb la participació de Joan Marc Simon, coordinador de la xarxa Zero Waste Europe; Nina Fabrega, responsable de medi ambient a Mango, empresa membre de la iniciativa Respon.cat; Verónica Kuchinow, fundadora i directora de Simbiosy i Anna Esteve, coordinadora de l’Estratègia Catalana d’Ecodisseny. Els moderadors van ser Marta Jofra d’ENT i Ignasi Cubiñà d’Eco Intelligent Growth.

Durant l’esdeveniment, tant ponents com públic van debatre sobre repensar el model amb l’objectiu del residu zero, sobre sinergies entre empreses i sobre un disseny diferent amb una producció més propera.

El cicle de debats també es va poder seguir a través del compte de Twitter dels Diàlegs, i amb el hashtag #diàlegsambientals. El proper dimecres 10 de juny us esperem a la propera sessió per tractar ‘Noves maneres de consumir’ i ‘Tancant el cicle: polítiques per a un canvi de model real’.