10 maig, 2019

Les dues darreres sessions del cicle de Diàlegs Ambientals d’aquest 2019 tindran lloc els dies 28 (Vilanova i la Geltrú) i 30 de maig (Pacs del Penedès). Aquests debats tractaran, d’una banda, la temàtica de la comunicació i les xarxes socials en l’àmbit del turisme sostenible. Per a aquesta sessió, que se celebrarà el dimarts 28 de maig a Neàpolis (Vilanova i la Geltrú), comptarem amb Joan Morales, director de la revista Descobrir Catalunya, i Susanna Ginesta, periodista especialitzada en internet i xarxes socials, i instagrammer especialitzada en paisatge i natura.

El darrer debat, que tindrà lloc el dijous 30 de maig a la Finca el Maset (Família Torres, Pacs del Penedès), respondrà al títol ‘Idees i inspiració per a practicar turisme sostenible a Catalunya’. En aquesta ocasió els ponents seran Judit Esteban de Feel by Doing i Cristina Vilà d’Eco Travel Design. El moderador d’ambdues sessions serà en Xavier Basora, d’Espai TReS i coordinador dels continguts del cicle.

Recorda que el cicle de Diàlegs és gratuït, però cal reservar plaça en aquest enllaç. A Twitter, compartirem els continguts amb l’etiqueta #diàlegsambientals. Vine a debatre!