L’economia circular ja és una realitat i es fa necessari disposar de professionals que donin resposta a la creixent necessitat per part de les empreses i les administracions d’implementar estratègies a la pràctica.

Amb aquesta formació especialitzada de 24 hores lectives (del 5 d’abril al 24 de maig), organitzada des de l’Escola de Formació del COAMB, mostrarem diferents eines o estratègies que ens permeten avançar cap a l’economia circular, aplicades a diferents sectors i mitjançant experiències reals. Et formaràs en eines novedoses com la simbiosi industrial, la logística sostenible o la “Internet de les coses”, i altres com l’ecodisseny, l’anàlisi de cicle de vida, l’ecoetiquetatge, o la prevenció de residus, reutilització, reciclatge i upcycling.

També es mostraran les eines econòmiques per fer aquestes estratègies viables i es valoraran les perspectives d’aquesta nova manera de fer i les implicacions en la inserció laboral dels professionals del medi ambient.

En el programa, que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, hi col·laboren Inèdit, Oicos, Símbiosy i l’Agència de Residus de Catalunya. Pots consultar el programa complet en aquest enllaç. Els membres del COAMB poden accedir a un preu especial, en el cas de persones en situació d’atur i estudiants, el descompte serà més gran.

Si estàs interessat, reserva ja la teva plaça!