3 novembre, 2017

En el marc dels Diàlegs Ambientals d’enguany, organitzem una sessió destinada a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys: Ens hi juguem molt! Tallers i jocs sobre el canvi climàtic per als més petits. L’activitat tindrà lloc al CCCB el dissabte 18 de novembre d’11 a 14 hores.

Durant tot el matí, els més petits, acompanyats de les seves famílies, podran participar en diferents tallers i racons d’activitat que els permetran conèixer la problemàtica del canvi climàtic i les possibilitats d’actuació per fer-hi front, tot plegat  amb un enfocament lúdic a la vegada que divulgatiu i transformador.

Els jocs, dinàmiques i propostes els permetran interaccionar de manera engrescadora amb conceptes com les energies renovables, l’estalvi energètic o la importància de la biodiversitat i el verd urbà. Els participants podran divertir-se i gaudir d’una estona en família, i a la vegada poder sentir-se partícips directes de les accions necessàries per a la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

L’activitat és gratuïta i d’accés lliure però, si un cop al CCCB es vol accedir a alguna exposició, caldrà comprar l’entrada al museu.