9 gener, 2019

El proper dissabte 19 de gener al matí tindrà lloc la 16a Assemblea anual del COAMB a la Universitat de Girona. Un cop acabat l’acte, us proposem una trobada més informal! Consistirà en un dinar a Can Moragues (14 hores) i una visita per conèixer la finca i tota la tasca de la Fundació Emys.

El dinar, amb un cost de 14 euros, consistirà en un buffet lliure d’amanides i cremes, amb beguda i postre. El preu del dinar se l’haurà de costejar cada assistent, i el COAMB farà el cobrament a posteriori. Després, a les 16h. i gràcies a la col·laboració de l’ambientòleg i president de la Fundació Emys, Marc Vilahur, podrem fer una passejada per la finca, coneixent el seu obrador de productes ecològics o les experiències que ofereixen.

Per al trasllat des de Girona, es compartiran els cotxes disponibles i també comptarem amb un vehicle elèctric de la cooperativa Som Mobilitat. En cas de ser necessari, el COAMB també habilitarà taxis tant per a l’anada a Can Moragues com per a la tornada (fins a l’estació de tren de Girona).

Si no et vols perdre aquesta activitat, escriu-nos a coamb@coamb.cat per reservar la teva plaça! No és necessari assistir prèviament a l’Assemblea per gaudir d’aquesta activitat.