Des del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i el Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT) us proposem una sessió per visualitzar diferents perspectives i debatre sobre el desplegament de les energies renovables a Catalunya, en el marc de la necessària transició energètica.

La jornada tindrà lloc el proper dimarts 23 de novembre de 9.30 a 13 hores i es podrà seguir tant de forma presencial (Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona) com online. Entre els ponents comptarem amb Assumpta Farran, directora general d’Energia de la Generalitat de Catalunya; Joan Herrera, director de l’Àrea d’Acció Ambiental i Energia de l’Ajuntament d’El Prat de Llobregat; Daniel Pérez, director jurídic d’Holaluz; Joan Vila, president de la Comissió d’Energia de PIMEC i Conrat Soria i Gerard Codina, membres del grup local de Som Energia Tarragona. A més, per part del CEDAT intervindran Antoni Pigrau, director, i Endrius Cocciolo. Per part del COAMB, comptarem amb Jaume Marlès, vocal territorial del COAMB i Joan Pons, fundador d’INSTA jurídic.

Pots consultar el programa complet aquí. La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia, ho pots fer en aquest enllaç.