assemblea-coamb
16 febrer, 2018

Com cada any, arriba l’esdeveniment més important que organitza el Col·legi Oficial d’Ambientòlegs de Catalunya: la 15a Assemblea Anual del COAMB. Aquest any se celebrarà el proper dissabte 7 d’abril al matí a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en motiu de la celebració dels 25 anys dels estudis de Ciències Ambientals a Catalunya.

L’Assemblea és el màxim òrgan de govern del COAMB i és essencial per al funcionament del nostre Col·legi. Durant la mateixa, es presentaran la memòria econòmica i d’activitats, el pressupost o els resultats de la consulta col·legial sobre el paper del COAMB en el moment polític i social que viu Catalunya que llençarem properament. També és el moment per fer balanç, rendir comptes i que els membres del COAMB pugueu fer propostes de millora.

Enguany, a més, hi haurà renovació de la Junta de Govern, per la qual cosa durant l’assemblea es realitzaran les corresponents eleccions. Informar-vos que la presentació de candidatures es podrà realitzar fins al 16 de març. Podeu trobar tota la informació sobre el procediment electoral del COAMB aquí i també adreçant-vos als nostres serveis tècnics, que us informaran del procés i de tot el necessari per formalitzar una candidatura.

Si voleu assistir a l’Assemblea, us podeu inscriure en el següent formulari. Us hi esperem!