6 març, 2023

La Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya de la qual el COAMB n’és membre, organitza una sèrie d’actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones. El proper 9 de març, la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB i la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, ha preparat un acte  reivindicatiu de les dones en el món professional amb el títol “L’agenda 2030: l’ODS 5 “Igualtat de gènere”. Què significa? La seva implantació a diferents nivells”.

L’acte comptarà amb:

  • Una benvinguda institucional a càrrec de Núria Carrera i Comes, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat i vicepresidenta de l’Associació de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, i Pilar Rebaque Mas, advocada, membre de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB i vocal de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics.
  • Una ponència d’Ana Maria Badia Martí, doctora en Dret, catedràtica de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona i directora del Màster d’Estudis Internacionals. Parlarà com a membre del grup d’investigació consolidat: àrea de dret internacional públic i relacions internacionals de la UB i de projectes d’investigació competitius, on una de les principals línies d’investigació entre d’altres és l’agenda 2030. La ponència serà moderada per l’advocada Pilar Rebaque Mas.
  • La cloenda serà a càrrec de la presidenta Núria Carrera.

L’acte tindrà lloc a l’auditori de la 8a planta de la seu de l’Associació (seu ICAB) a les 18:30h. Per inscriure’s s’ha d’enviar un mail a intercat@icab.cat.