15 juny, 2015

La setmana passada va tenir lloc la primera sessió del programa RSE.Pime, on participen 17 empreses, entre elles el Col·legi d’Ambientòlegs. Aquesta va ser la primera de les cinc sessions de què consta el programa, que té per objectiu facilitar eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental a partir de la implantació dels valors d’RSE a la cultura empresarial de les organitzacions.

La primera sessió ha estat conduïda per Josep Maria Canyelles, expert en RSE i coordinador de Respon.cat. El primer dia tenia per objectiu comprendre el sentit empresarial de l’RSE, i ha estat una sessió molt participativa, on s’han mostrat casos, on s’han trencat tòpics, i on s’ha fet pal·lès que es parlarà d’empresa, de com fer empresa, de com desenvolupar l’RSE per a aconseguir tenir unes organitzacions millors, més capaces d’afrontar el futur i de crear confiança en els seus grups d’interès.

En properes sessions també hi participarà un altre expert en RSE, José Antonio Lavado, i després de les cinc sessions, les empreses podran comptar amb una sessió in company de consultoria per tal de poder assegurar la implantació del pla d’acció.