Des del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) us proposem una nova edició dels Diàlegs Ambientals, enguany dedicada als estudis i el futur professional dels ambientòlegs i ambientòlogues de Catalunya. Els Diàlegs són un cicle de xerrades obertes i gratuïtes per a totes les persones interessades.

En total seran dues sessions online. La primera tindrà lloc el 14 d’octubre i tractarà d’analitzar els actuals estudis de Ciències Ambientals. Per fer-ho, comptarem amb la participació de les coordinadores del grau a les diferents universitats: Anna Menció (UdG), Cristina Palet (UAB) i Teresa Sauras (UB). A més, també intervindran dues estudiants: Marta Molina (UdG) i Paula Ferrer (UAB). Les moderadores per part del COAMB seran Ivet Estrada i Berta Roset.

La segona sessió tindrà lloc el 21 d’octubre. En aquesta abordarem l’encaix de la titulació amb el món laboral i les tendències de futur. En aquesta ocasió intervindrà Miquel Carrión, ambientòleg i treballador del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Moderarà l’Anna Martínez per part del COAMB.

Les sessions seran de 18 a 20h. Consulta tota la informació i reserva la teva plaça aquí!