17 maig, 2019

El passat dimarts 14 va tenir lloc la primera sessió dels Diàlegs Ambientals ‘Com crear experiències turístiques sostenibles’. Al debat van participar dos ponents d’alt nivell, el Josep Capellà, de DCB. Turisme i Desenvolupament Local, i Isabel Junquera, de Repte Territorial. El moderador va ser l’ambientòleg i coordinador dels continguts del cicle, Xavier Basora.

Durant la sessió, una de les màximes que es va defensar és que “el turisme serà sostenible o no serà”. D’altra banda, es va parlar dels distintius de qualitat ambiental i l’ecoetiquetatge, que han arribat per quedar-se. I, per últim, també es va debatre al voltant del foment del desenvolupament de productes i serveis que actuïn amb coherència amb els ideals de sostenibilitat ambiental.

La propera sessió tindrà lloc també a Barcelona (COACB, C/Casp 130), dimarts 21 de 18 a 20h. En aquest debat participaran Hotel Andante, l’agència de viatges Tarannà i el Consell Comarcal del Baix Empordà, però coneixerem també altres experiències! La dinamització de la sessió anirà a càrrec d’Ecoembes i respondrà al títol Encerts i errors en iniciatives de turisme sostenible. Reserva la teva plaça aquí!