11 juny, 2015

La tarda del 10 de juny van tenir lloc a l’IEC les dues últimes sessions del cicle de debats: Noves maneres de consumir i Tancant el cicle. Les conferències d’enguany, sobre Economia Circular, han posat sobre la taula moltes propostes i percepcions diferents al voltant d’aquest concepte. Ben aviat compartirem amb vosaltres totes les presentacions dels ponents que hi han intervingut.

A les dues últimes sessions van participar l’Eusebi R. Vidiella, vicepresident de l’OCUC; el Ruben Suriñach, de la Xarxa d’Economia Solidària; el Francesc Giró, adjunt a direcció a l’Agència de Residus de Catalunya i l’Alba Cabañas, de Foment del Treball. Les moderadores van ser la Rosa Garcia, de la Fundació Residus i Consum i la Lorena Jurado, de la Borsa de Subproductes de Catalunya.

El públic va ser molt receptiu i participatiu, en especial durant el darrer debat dedicat a ‘Tancant el cicle: polítiques per a un canvi de model real’, quan tant ponents com assistents van donar els seus diferents punts de vista respecte a l’economia circular.

Entre d’altres, ahir es van tractar temes com la gestió de residus, el canvi de paradigma, es van presentar diferents iniciatives de l’economia social i col·laborativa i es va analitzar el model de consum actual.

Totes les sessions s’han pogut seguir a Twitter amb el hashtag #diàlegsambientals, i hem tractat de transmetre les principals idees que sorgien a la sala des del compte @DAmbientals. Encara podeu fer-vos seguidors i revisar tot el que s’ha parlat aquests dies.