14 maig, 2019

Com bé sabeu, el 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora des de l’any 1974 i és el principal vehicle de les Nacions Unides per fomentar la sensibilització i l’acció a nivell mundial per a la protecció del medi ambient. Aquest 2019, el Dia se centrarà en la lluita contra la contaminació de l’aire.

En el marc dels actes commemoratius del Dia del Medi Ambient, el COAMB organitzarà diverses activitats a diferents punts del territori que serviran com a punt de trobada per als membres del Col·legi. Les activitats seran:

  • Vermut Territorial al Riu Gaià, 18 de maig. Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona. Visita guiada de caire tècnic i per al públic professional. Consulta tota la informació.
  • Visita al Parc Ambiental de Bufalvent, 1 de juny. Catalunya Central. Serà una visita guiada de caire familiar. Consulta tota la informació.
  • Presentació Temps era Temps II en el marc de l’acte de celebració dels 25 anys de la titulació de ciències ambientals a Girona organitzat per la Universitat de Girona, 5 de juny. Comarques Gironines. Consulta tota la informació.