3 juliol, 2015

Aquests guardons són una iniciativa del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i tenen com a principal objectiu donar a conèixer el paper destacat que el col·lectiu de les ciències ambientals exerceix en les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI.

Els premis són un reconeixement a la trajectòria dels estudis ambientals a Catalunya, a la recerca interdisciplinària, a la iniciativa empresarial en el sector del medi ambient i al treball per comunicar els reptes de la sostenibilitat ambiental.

S’estableixen quatre categories:

– Categoria 1. ‘Projecte o treball de final d’estudis’: estudiants universitaris de darrer curs dels estudis de Ciències Ambientals que imparteixen les universitats catalanes.
– Categoria 2. ‘Activitat de recerca’: estudiants dels programes oficials de postgrau (doctorat i màster), personal docent i d’investigació, vinculats a universitats, centres i instituts de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat a Catalunya.
– Categoria 3. ‘Iniciativa empresarial’: empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballen en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.
– Categoria 4. ’Comunicació ambiental’: ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals, centres d’educació ambiental i professionals de l’àmbit de la comunicació ambiental, que hagin dut a terme activitats orientades a la societat catalana.

Per inscriure’s, els participants han d’omplir el formulari que trobaran properament a la web del COAMB i fer arribar la candidatura del projecte, treball o iniciativa que es presenta a l’adreça de correu electrònic premisambientals@coamb.cat.

El termini per a l’enviament dels treballs finalitza el divendres 16 d’octubre de 2015 a les 23.59 hores.

Tota la informació sobre les categories, els terminis i criteris de valoració es poden consultar a les bases.

#premisambientals