20 març, 2018

Des del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya hem posat en marxa l’Observatori Ambiental de Catalunya. L’Observatori és un projecte que neix amb l’objectiu de donar visibilitat al coneixement que es genera en el sector ambiental. Vol ser un recull dels estudis i informes que es publiquen sobre el medi ambient a Catalunya, accessible de manera gratuïta a tota la ciutadania. A més, també funcionarà com a repositori d’empreses i entitats ambientals, així com de professionals del sector.

Actualment, el projecte ja està en marxa, però encara és un recull petit: http://www.observatoriambiental.cat/que-fem/. Estem en fase d’ampliació dels continguts. A més, és un projecte viu que esperem es vagi fent gran amb la col·laboració de tots els i les professionals del medi ambient.

Per donar-lo a conèixer, celebrarem un acte de presentació el proper dijous 19 d’abril. En aquell acte, a més de donar més detalls sobre el projecte, gaudirem d’una taula rodona sobre la recerca ambiental a Catalunya. La presentació tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès a partir de les 18.30 hores, reserva’t la data! Ben aviat us donarem més detalls de l’esdeveniment i us informarem de com inscriure-us.