21 desembre, 2018

El passat 17 de desembre, a la Xarxa de Comunicació Local van entrevistar, per al programa ‘Stock de Ràdio’, a la Brenda Saavedra, vicepresidenta del COAMB. Durant la conversa, no només es parla de què és el Col·legi i quina és la seva funció i objectius, sinó que es parla també dels estudis universitaris i de la feina dels ambientòlegs, inclosa la situació dels ambientòlegs a la Generalitat.

Al web del programa expliquen que “en un moment històric d’especial sensibilitat social i política pel medi ambient, ens preguntem si cal disposar de professionals qualificats en el camp de la ciència i la tecnologia ambiental. I aquí apareix la figura del titulat en Ciències Ambientals o ambientòleg”. Vols sentir tot el que es va dir? Aquí pots escoltar l’entrevista!

Entre d’altres, la Brenda va explicar perquè és important formar part del COAMB, parlant també dels serveis que s’ofereixen des del Col·legi. Per exemple, un dels punts claus és la formació que oferim, ja que en aquesta activitat cal una actualització constant.

D’altra banda, també es va comentar la importància que la informació ambiental arribi a la societat. En aquest punt, en paraules de la Brenda, l’educació ambiental és fonamental. Els periodistes també van preguntar sobre els residus, àmbit en el qual la Brenda va explicar com la prevenció és l’assignatura pendent i on s’han de posar els esforços.