30 març, 2016

No passis desapercebut i dóna’t d’alta al Directori d’Ambientòlegs, ja som prop de 500! El directori dels professionals del medi ambient a Catalunya és una eina molt útil tant per als ambientòlegs com per al propi Col·legi i les empreses o entitats, ja que afavoreix la consulta i el contacte de professionals d’una forma molt àgil:

Per a les persones col·legiades
El Directori d’Ambientòlegs de Catalunya és una eina virtual, on us podeu inscriure lliure i voluntàriament. Les dades que hi publiqueu seran de domini públic. Recorda que en ser públic la informació que hi publiquis passarà a estar disponible als diferents cercadors que resten fora del nostre control. Si vols, pots activar l’opció “Mostrar el meu perfil al directori” des de l’apartat de privacitat del teu compte. Un cop al teu perfil, completa’l i actualitza’l al màxim, ja que així tindrà molt més valor.

Per a empreses i entitats
Si necessiteu contactar amb professionals col·legiats, a través d’aquest lloc web els localitzareu de la forma més senzilla. Per mitjà dels camps de cerca podreu localitzar els professionals disponibles ja sigui per àmbit i/o sector de treball, àrea geogràfica o a través de les dades personals.