17 gener, 2017

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) ha rebut, per segon any consecutiu, una subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per impartir durant l’any 2017 el programa “Consolida’t” de suport en formació i assessorament per a autònoms i emprenedors. Aquest programa gratuït té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. Està previst que participin 36 persones, que iniciaran el programa durant el mes de febrer.

El programa planteja un itinerari personalitzat d’assessorament (13 hores d’assessor personal) i formació en aspectes clau per a la gestió del teu negoci, adaptat a les teves necessitats. Inclou, a més, dues sessions de formació en compte de resultats i tresoreria, i diferents píndoles sobre aspectes jurídics, màrqueting i networking, entre d’altres. Consulta més informació en aquest tríptic.

Pots participar-hi si:

  • Ets treballador/a autònom/a
  • Ets Treballador Autònom Econòmicament Dependent (TRADE)
  • Estàs donat d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat  civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada (amb  menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a  500.000€)
  • Has cessat la teva activitat com a treballador/a autònom/a i vols dur  a terme un nou projecte

Si vols més informació sobre el programa, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu consolidat@coamb.cat.