Han estat molts mesos cercant un canvi de seu, ja que era una de les propostes de la nova legislatura, i finalment s’ha fet realitat.

No passa desapercebuda la influència de la COVID-19 en fer aquest pas, que fins i tot l’ha accelerat, però hi ha molts altres motius que ens empunyaven a fer-lo.

I és que hem passat de tenir seu al Carrer Muntaner, número 81 6è-1a, a desplaçar-nos al Carrer Casp número 130, Planta Baixa – Despatx 2 (Edifici COACB) pels següents motius:

  • Ha estat una estratègia prudent, atesa la situació econòmica que viurem en els propers anys.
  • Ens hem volgut desprendre de despeses estructurals, com la llum, aigua o la neteja, entre d’altres, per poder destinar aquests recursos a altres serveis.
  • Cercàvem poder compartir espais comuns per a ésser més sostenibles.
  • Els nous espais són adequats per a cobrir les necessitats actuals del COAMB. El nou despatx és òptim per a quatre persones i lluminós.
  • Volem implementar més el teletreball, de forma que rebaixarem el número de desplaçaments, i per tant, la contaminació atmosfèrica. Per això, els membres que desitgin venir a les oficines, caldrà que demanin cita prèvia.
  • La sala de formació ja no ens era viable atès que difícilment hauríem pogut omplir la sala i mantenir les distàncies de seguretat. Per això continuarem oferint formació on-line, així com píndoles, jornades i el greendrinks; i en cas de dur-los a terme de manera presencial disposarem de sales més grans i adequades.
  • Aquest canvi estalviarà temps a Serveis Tècnics en tasques de manteniment de la seu, atès que el manteniment i altres problemes tècnics estaran a càrrec dels professionals habilitats per dur-lo a terme, que estan en plantilla de l’edifici on tenim el nou despatx.
  • Tenim servei de consergeria, en el qual ens prendran la temperatura en accedir i tindrem disponible gel hidroalcohòlic. D’aquesta manera, la seguretat contra la covid-19 està assegurada.
  • Estarem envoltats d’altres col·legis i entitats, que facilitaran les sinèrgies entre uns i altres.
  • Disposarem de més serveis: diverses sales de formació, diverses sales de reunions, sala d’actes per a 200 persones, aparcament per a bicis plegables, plaça d’aparcament i cotxe elèctric.

Són moments en els quals reaccionar ràpid marca la diferència. Són moments en els quals cal ésser resilient. És per això que volem remarcar que aquest canvi no té perquè ser definitiu. És una nova seu de lloguer, i per tant, totalment reversible, i ens continua donant flexibilitat per a possibles canvis futurs.