Des del COAMB volem que ens coneguem millor entre els professionals del medi ambient perquè d’aquesta manera farem xarxa, col·laborarem més entre nosaltres i participarem més i millor de la professió, alhora que millorarem la nostra comunicació. En aquest context, des dels grups i comissions del Col·legi s’ha creat una enquesta per tal de reunir més informació del col·lectiu i, sobretot, sobre la seva capacitat de participació i vinculació amb el COAMB.

Podeu contestar a l’enquesta aquí. Només us portarà uns minuts i no us compromet en res! Us preguntem sobre les vostres necessitats com a professionals del medi ambient, sobre el vostre àmbit d’expertesa o sobre les vostres competències. També, sobre la vostra intenció de participar, ja sigui en el marc del COAMB o per una altra via. Aprofitem, per últim, per conèixer les vostres preferències a nivell de comunicació: per quin canal preferiu rebre la informació ambiental?

Us animem a participar d’aquesta enquesta ja que, quants més professionals diguem la nostra, més acurats seran els resultats! I, entre tots, farem xarxa! Si vols, pots compartir l’enquesta amb els teus contactes o a través de les teves xarxes socials personals, i recorda fer servir l’etiqueta #somCOAMB!

Dedica uns minuts a respondre ara i tindrem en compte les vostres aportacions per al nou curs!