En el marc del manifest per “Més ciència als mitjans públics catalans”, al que ens vam adherir prop de 40 entitats del sector científic i de la comunicació de la ciència, es va crear un repositori que agrupa científics i científiques, així com responsables de comunicació i premsa, experts en diferents temàtiques, als quals els periodistes puguin accedir de manera fàcil i directa.

És una de les iniciatives posades en marxa amb l’objectiu de donar més visibilitat a la ciència als mitjans. Per això, us convidem a donar-vos d’alta en aquest repositori per tal de posar-vos a disposició dels periodistes en els temes de la vostra expertesa.

D’altra banda, us recordem que al nostre web teniu a disposició dels membres el Directori d’Ambientòlegs. En aquest altre repositori també us podeu donar d’alta i fer públic el vostre perfil, facilitant que les persones que busquin un ambientòleg o ambientòloga us puguin trobar i contactar-vos. Aquest és un servei lliure i gratuït que posem a disposició de tots els nostres membres i que les empreses o entitats podeu fer servir per a la cerca de professionals.